Polica privatnosti

Opširnije Projekti

O našoj polici privatnosti

Pročitajte propise i bitne informacije o pravima u ovoj Polici privatnosti, ukoliko imate dodatna pitanja na koja nismo ovdje ponudili odgovore, molimo kontaktirajte nas na dolje navedene kontakte.

Korištenje Vaših osobnih podataka

Vaše osobne podatke (Ime i E-mail adresu) prikupljamo i koristimo samo na temelju Vaše privole; slobodno dane suglasnosti da nama ustupljene osobne podatke, bilo kontaktom putem kontakt forme bilo korištenjem ove web stranice, prikupljamo i koristimo samo u svrhu i na načine određene u ovoj Polici privatnosti.
Prikupljene osobne podatke čuvamo isključivo u elektroničkom obliku te primjenjujemo sve odgovarajuće organizacijske, tehnološke i kadrovske mjere kako bismo spriječili neovlašteno pristupanje osobnim podacima.

Povremeno putem e-maila koji ste naveli i odobrili za korištenje, šaljemo novosti i aktualnosti. Podatke koje prikupimo na taj način smatramo povjerljivima te ih koristimo isključivo za potrebe web stranice.
Primljenu elektroničku poštu (e-mail) s Vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira radi li se o elektroničkoj pošti ili popunjavanju kontakt obrasca, koristimo samo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva!

Svrha, način i vrsta prikupljanja podataka

Podaci o upotrebi
Također možemo prikupljati informacije o tome kako se pristupa i koristi Usluga ("Podaci o korištenju"). Ovi podaci o korištenju mogu uključivati informacije kao što su adresa internetskog protokola računala (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše Usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveni identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Praćenje i podaci kolačića
Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja (Google Analytics - za više informacija o Google Analytics u nastavku), za praćenje aktivnosti na našoj web stranici i držanje određenih informacija. Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pregledniku s web-lokacije i pohranjuju se na vaš uređaj. Tehnologije praćenja koje se također koriste su oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše Usluge. Možete narediti Vašem pregledniku da odbije sve kolačiće ili da navede kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge. Primjeri kolačića koje upotrebljavamo:
- Kolačići sesije (session cookies). Koristimo kolačiće sesije za rad naše Usluge, koji istječu nakon što napustite web stranicu.
- Kolačići prednosti. Koristimo kolačiće prednosti kako bismo zapamtili vaše postavke i ostale postavke.
- Kolačići sigurnosti. Koristimo sigurnosne kolačiće u sigurnosne svrhe.

Google Analytics

Google Analytics je usluga web-analize koju nudi Google i koja prati i izvješćuje o prometu web stranice. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i praćenje korištenja naše usluge. Ti se podaci dijele s drugim Googleovim uslugama. Google može prikupljene podatke upotrijebiti za kontekstualizaciju i personalizaciju oglasa vlastite oglašivačke mreže.
Možete isključiti mogućnost da svoju aktivnost na Usluzi stavite na raspolaganje Google Analytics instaliranjem dodatka za isključivanje preglednika Google Analytics. Dodatak sprječava JavaScript usluge Google Analytics (ga.js, analytics.js i dc.js) da dijele informacije s uslugom Google Analytics o aktivnostima posjeta. Za više informacija o Googleovim pravilima o privatnosti posjetite njihovu web stranicu privatnosti i uvjeta.

Čuvanje i pristup osobnim podacima

Vaše osobne podatke koje ste nam ustupili prilikom slanja upita, čuvat ćemo za vrijeme postojanja web stranice odnosno, dok nam dopustite daljnje čuvanje i korištenje Vaših osobnih podataka u svrhu informiranja o novostima i aktualnostima.
- Na Vas zahtjev (putem kontakta navedenih na ovoj web stranici) svi će podaci nakon eventualnog prestanka rada web stranice biti uništeni.

Vi u svako doba, putem obavijesti, možete zatražiti obavijest o tome koje Vaše osobne podatke imamo u našoj bazi korisnika, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo.

Moguće je da se tvrtka pripoji drugom trgovačkom društvu ili spoji s drugim trgovačkim društvom. U tom slučaju, zadržavamo pravo dostave Vaših podataka kojima raspolažemo u našoj bazi korisnika tom drugom trgovačkom društvu ako ono: provodi svoje poslovanje u okviru istih ili sličnih djelatnosti, u cijelosti prihvaća primjenu ove Police privatnosti. O čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni!
Ova internet stranica upućuje linkove na druge web stranice naših poslovnih partnera i suradnika, te Polica privatnosti i zaštita osobnih podataka na njima mogu biti drugačije od ove Police privatnosti. Molimo Vas da se, ako pristupate tim stranicama, prije davanja osobnih podataka upoznate s pravilima o zaštiti osobnih podataka koja se primjenjuju na tim stranicama budući da se ova Polica privatnosti primjenjuje samo na www.lugaprojekt.hr.

Kontaktirajte nas

Korištenjem LuGa ProjeKT web stranice - ustupate nam pravo pribavljanja i korištenja podataka, na način na koji je ovdje izneseno. Ako promijenimo neke uvjete naše Police privatnosti, na ovom ćemo mjestu te promjene objaviti, kako biste uvijek imali uvid u način korištenja povjerenih nam podataka. Saznate li da linkovi na portalu vode na neke treće web stranice sa neprikladnim sadržajem ili nepovoljnom Policom privatnosti, kontaktirajte nas u najkraćem mogućem roku; te ćemo takve linkove otkloniti! Imate li dodatnih pitanja o našoj Polici privatnosti, molimo kontaktirajte nas na dolje navedene kontakte!
Vaš LuGA ProjeKT tim

Kontaktirajte nas

Želite surađivati sa nama ili su Vam potrebne opće informacije, možda nas želite pohvaliti ili nam uputiti kritiku - zato nas nazovite, posjetite na adresi ili pošaljite e-mail putem kontakt obrasca, jer tu smo za Vas 24 / 7 /365.

Adresa

XII podbrežje 3, 10000 Zagreb

Brojevi telefona

095 9000 986

E-mail

info@lugaprojekt.hr